BESTIL / FORESPØRG
  • Grupperejser-skolerejse2
    Island

    skolerejse 2 i Island

    Studierejse til Island, 4 nætter på hotel og aktviteter

Skolerejse 2 i Island

boks7png Vores mest populære skolerejse til island boks7png

5 dage - 4 nætter

Bestil din skolerejse til Island hos Travel Nord. Vi er specialister i studierejser og skolerejser til Island. På denne studietur til Island får du oplevet varme kilder. Island har overflod af varmt vand, da det kan hentes direkte op fra undergrunden og mange steder kan man bade i de naturlige kilde ude i naturen ind i mellem bjergene.
se priser1

gallery-grupperejser-skolerejse2-1
gallery-grupperejser-skolerejse2-2
gallery-grupperejser-skolerejse2-3
gallery-grupperejser-skolerejse2-4
gallery-grupperejser-skolerejse2-5
gallery-grupperejser-skolerejse2-6
gallery-grupperejser-skolerejse2-7
gallery-grupperejser-skolerejse2-8
gallery-grupperejser-skolerejse2-9

Se forslag på 5 dage og 4 nætter

Dag 1: Ankomst Keflavik lufthavn - Den Blå Lagune - Hotel
Gruppen ankommer til Ke!avik Lufthavn og bliver kørt direkte til Den Blå Lagune. Den Blå Lagune er en verdensberømt geotermisk udendørs spa med 30 - 40 gr. varmt vand fra underjorden. Vandet er blåhvidt af mineraler og specielt sundt for hud og krop. En virkelig dejlig oplevelse. Derefter kører gruppen videre til et hotel i Reykjavik. Eleverne indkvarteres i 2 - 3 pers. værelser. Lærere i 1 - 2 pers værelser. Middag på hotellet.

- Fly Kastrup/Billund - Keflavik
- Den Blå Lagune
- Hotel i Reykjavik
- Middag på hotellet

Dag 2: Den Gyldne Cirkel - Guldfoss, Geysir - Tingvellir - Hotel
Efter morgenmad kører gruppen til Den Gyldne Cirkel, hvor I kommer til at se de største seværdigheder og naturperler i Island, Gullfoss, Geysir, Tingvellir og omegn. Den Gyldne Cirkel, bl.a. inkluderer Nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. På Tingvellir nationalpark kan man også se den kontinentale linje, mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade, "Sprækken Almannagjá".  Det mægtige 32m høje vandfald Gullfoss, og den verdensberømte sprudlende gejser "Geysir i Haukadal". Middag på hotellet.

- Pick up i heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel
- Middag på Hotellet

Dag 3: Ridetur - Hotel
Efter morgenmad bliver gruppen hentet for en ridetur på den Islandske hest. Vi kører til en hestegård i udkanten af Reykjavik, hvor alle tager en tur på den Islandske hest i dens naturlige omgivelser. En eventyrlig ridetur fra ridecentret til lavamarkerne omkring vulkanen Helgafell, enten til den gamle Kaldársel fårefold eller langs smukke bakkeskråninger til Hvaleyrarvatn søen. Når du skuer ud over de ru lavamarker, vil du måske opdage et par trolde. I horisonten knejser de storslåede Bláfjöll bjerge.

- Ridetur
- Middag på Hotellet

Dag 4: Vandretur - Hvalsafari - Hotel
Efter morgenmad bliver gruppen hentet for en vandretur på bjerget Esja. Esja er et inaktivt vulkan (1,8 million år siden det sidste udbrud) der er 914 m højt, stejlt bjerg ca. 10 km Nord for Reykjavík. Esja er det mest markante af bjergene i omegnen i hovedstadsområdet og kan ses fra stor del af byen. Det er en god gåsti op bjerget og helt fantastiskt udsygt over Reykjavik og ommegn (kun muligt tidligt i efteråret eller sent i foråret.
Efter ca. 4 times gåtur, blliver gruppen hentet igen og kørt til havnen for Hvalsafari. Hvalturen starter i Reykjaviks gamle havn. På turen vil I komme tæt på hvaler og opleve dem i deres naturlige omgivelser. Kaptajnen og de venlige guides viser jer, hvor I kan spotte hvalerne i havoverfladen og fortæller om de forskellige typer hvaler, I kan forvente se på turen.

- Vandretur på et Vulkan
- Hvalsafari
- Middag på hotellet

Dag 5: Hjemrejse

- Fly Keflavik - Kastrup/Billund

Pris per person
4pxkassi Fra kr. 5.690,-
Bemærk: Den oplyste pris er beregnet ud fra 30 personer som rejser i perioden fra 15/9 - 14/5 og den laveste flypris, vi kan tilbyde. Kontakt os med de grundlæggende oplysninger fra jeres skolegruppe og vi kommer tilbage med et tilbud!

prisen inkluderer
4pxkassi Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
4pxkassi Transport ifølge rejsebeskrivelse
4pxkassi 4 Overnatninger på hotel m/privat badeværelser og sengelinned
4pxkassi Adgang til Den Blå Lagune
4pxkassi 4 x morgenmad (buffet)
4pxkassi 4 x middags buffet på hotellet (buffet)
4pxkassi Heldags udflugt til Den Gyldne Cirkel
4pxkassi Ridetur med pick up / drop off
4pxkassi Esjan vandretur
4pxkassi Hvalsafari
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer vores kunder til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Mad og drikkevarer udover nævnt i rejsepanen