tel   (+45) 2398 8200

 • Skolerejse til Island
  Island

  skolerejse til Island pakke 2

  Studierejse til Island, 4 nætter på hotel og aktviteter

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 - 3 arbejdsdage.

Skolerejse i Island - Pakke 2

En populær skolerejse til Island - Hostel i Reykjavik + morgenmad + fly

Valgfrit 3 - 4 nætter (flere nætter kan tilbydes)

Travel Nord tilbyder dig og dine venner en helt uforglemmelig oplevelse i Island. På denne studietur til Island har du bl.a mulighed for at opleve varme kilder. Island har overflod af varmt vand, da det kan hentes direkte op fra undergrunden, og mange steder kan man bade i de naturlige kilder ude i naturen imellem bjergene. Overnatning på studieturen er på et godt hostel i Reykjavik inkl. morgenmad. 2 - 6 persones værelser og fælles køkken hvor man kan lave mad. Hostellet ligger ikke helt i centrum, men det er gode busforbindelser og et busstop lige foran hostellet. Der findes mange butikker og restauranter i området. Islands største udendørs svømmehal ligger inden for få minuters gårtur og den kan bruges helt til kl. 22.00 om aftenen.

se priser1

skolerejse til Island
studietur island
hostel reykjavik
skolerejse til Island
svømmehal island skolerejse
hvalsafari island
gallery-grupperejser-skolerejse2-7
Reykjavik skolerejse
gejser Island

pris per person2019

 • 3 nætter fra kr. 2.920,-
 • 4 nætter fra kr. 3.190,-

OBS.  Startpakken indeholder det valgte overnatningssted og fly inkl. skat og afgifter (fra pris). Gruppen skal være på 20 personer eller flere til at opnå fra prisen. Gælder fra 15. september til 15.maj. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler planlægning i god tid.

Prisen Inkluderer:

 • Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
 • Overnatninger på hostel i Reykjavik  inkl. sengelinned
 • morgenmad
 • Garanti hos Rejsegarantifonden
 • Alle lokale skatter og afgifter

De forskellige muligheder med aktiviteter i Island:
Island byder på et væld af spænende muligheder. Vi tilbyder selvfølgelig det hele, men interesserne kan være meget forskellige, og derfor har vi valgt at lægge det i jeres hænder,(selvfølgelig med vores hjælp og rådgivning) at vælge aktiviteter som passer jeres behov og budget. Vi fletter det så ind i jeres program i samarbejde med jer. Men det sjove ved vores webshop www.island-aktiviteter.dk er at hele klassen kan være med til at bestemme hvad der skal opleves i Island. OBS. Gruppepris er altid billigere end vist pris på hjemmesiden.

Vi kan endvidere give gruppen en særlig rabatkode som giver 5% rabat på vores aktiviteter (gælder alle aktiviteter undtaget Den Blå Lagune) på www.island-aktiviteter.dk. Alle i gruppen kan så benytte sig af koden og booke det de har lyst til. Kontakt os til at få en særlig rabatkode til jeres gruppe. info@island-aktiviteter.dk

Se et forslag på en skolerejse Inkl. transport og aktiviteter:

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn - Den Blå Lagune
Gruppen ankommer til Keflavik Lufthavn og bliver kørt direkte til Den Blå Lagune. Den Blå Lagune er en verdensberømt geotermisk udendørs spa med 30 - 40 gr. varmt vand fra undergrunden. Vandet er blåhvidt af mineraler og specielt sundt for hud og krop. En virkelig dejlig oplevelse. Derefter kører gruppen videre til et hotel i Reykjavik.

Dag 2: Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel - Guldfoss - Geysir - Tingvellir
Efter morgenmad kører gruppen til Den Gyldne Cirkel, hvor I kommer til at se de største seværdigheder og naturperler i Island, Gullfoss, Geysir, Tingvellir og omegn. Den Gyldne Cirkel, inkluderer bl.a. Nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. På Tingvellir nationalpark kan man også se den kontinentale linje, mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade, "Sprækken Almannagjá". Til sidst besøger vi det mægtige 32 m høje vandfald Gullfoss, og den verdensberømte sprudlende gejser "Geysir i Haukadal".

Dag 3: Ridetur
Efter morgenmad bliver gruppen hentet for en ridetur på den Islandske hest. Vi kører til en hestegård i udkanten af Reykjavik, hvor alle tager en tur på den Islandske hest i dens naturlige omgivelser. En eventyrlig ridetur fra ridecentret til lavamarkerne omkring vulkanen Helgafell, enten til den gamle Kaldársel fårefold eller langs smukke bakkeskråninger til Hvaleyrarvatn-søen. Når du skuer ud over de rå lavamarker, vil du måske opdage et par trolde. I horisonten knejser de storslåede Bláfjöll-bjerge.

Dag 4: Vandretur - Hvalsafari
Efter morgenmad bliver gruppen hentet til en vandretur på bjerget Esja. Esja er en inaktivt vulkan (1,8 million år siden det sidste udbrud), der er 914 m højt, stejlt bjerg ca. 10 km nord for Reykjavík. Esja er det mest markante af bjergene i omegnen af hovedstaden og kan ses fra en stor del af byen. Det er en god vandresti opad bjerget og en helt fantastiskt udsigt over Reykjavik og omegn (kun muligt tidligt i efteråret eller sent i foråret).
Efter ca. 4 times gåtur, bliver gruppen hentet og kørt til havnen til hvalsafari. Hvalturen starter i Reykjaviks gamle havn. På turen vil I komme tæt på hvaler og opleve dem i deres naturlige omgivelser. Kaptajnen og de venlige guides viser jer, hvor I kan spotte hvalerne i havoverfladen og fortæller om de forskellige hvalarter, I kan forvente se på turen.

Dag 5: Hjemrejse

OBS. Aktiviteterne er valgfrie, der kan flere ting kombineres på en dag. Bliv inspireret af vores aktiviteter på www.island-aktiviteter.dk
Se andre foreslag ind på de andre skolepakker vi tilbyder.