Island 1onn Faeroeerne 1off

tel   2398 8200

  • Grupperejser-skolerejse2
    Island

    skolerejse 2 i Island

    Studierejse til Island, 4 nætter på hotel og aktviteter

Rejsemål:
Island 1onn Faeroeerne 1off

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

boks7png Specialister i rejser til Islandboks7png
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Skolerejse 2 i Island

Vores mest populære skolerejse til Island

5 dage - 4 nætter

Bestil din skolerejse til Island hos Travel Nord. Vi er specialister i studierejser og skolerejser til Island. På denne studietur til Island får du oplevet varme kilder. Island har overflod af varmt vand, da det kan hentes direkte op fra undergrunden, og mange steder kan man bade i de naturlige kilder ude i naturen imellem bjergene.
se priser1

gallery-grupperejser-skolerejse2-1
gallery-grupperejser-skolerejse2-2
gallery-grupperejser-skolerejse2-3
gallery-grupperejser-skolerejse2-4
gallery-grupperejser-skolerejse2-5
gallery-grupperejser-skolerejse2-6
gallery-grupperejser-skolerejse2-7
gallery-grupperejser-skolerejse2-8
gallery-grupperejser-skolerejse2-9

Se forslag på 5 dage og 4 nætter

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn - Den Blå Lagune - Hotel
Gruppen ankommer til Ke!avik Lufthavn og bliver kørt direkte til Den Blå Lagune. Den Blå Lagune er en verdensberømt geotermisk udendørs spa med 30 - 40 gr. varmt vand fra undergrunden. Vandet er blåhvidt af mineraler og specielt sundt for hud og krop. En virkelig dejlig oplevelse. Derefter kører gruppen videre til et hotel i Reykjavik. Eleverne indkvarteres i 2 - 3 pers. værelser. Lærere i 1 - 2 pers værelser. Middag på hotellet.

- Fly Kastrup/Billund - Keflavik
- Den Blå Lagune
- Hotel i Reykjavik
- Aftensmad på hotellet

Dag 2: Den Gyldne Cirkel - Guldfoss - Geysir - Tingvellir - Hotel
Efter morgenmad kører gruppen til Den Gyldne Cirkel, hvor I kommer til at se de største seværdigheder og naturperler i Island, Gullfoss, Geysir, Tingvellir og omegn. Den Gyldne Cirkel, inkluderer bl.a. Nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. På Tingvellir nationalpark kan man også se den kontinentale linje, mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade, "Sprækken Almannagjá". Til sidst besøger vi det mægtige 32 m høje vandfald Gullfoss, og den verdensberømte sprudlende gejser "Geysir i Haukadal". Middag på hotellet.

- Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel
- Aftensmad på Hotellet

Dag 3: Ridetur - Hotel
Efter morgenmad bliver gruppen hentet for en ridetur på den Islandske hest. Vi kører til en hestegård i udkanten af Reykjavik, hvor alle tager en tur på den Islandske hest i dens naturlige omgivelser. En eventyrlig ridetur fra ridecentret til lavamarkerne omkring vulkanen Helgafell, enten til den gamle Kaldársel fårefold eller langs smukke bakkeskråninger til Hvaleyrarvatn-søen. Når du skuer ud over de rå lavamarker, vil du måske opdage et par trolde. I horisonten knejser de storslåede Bláfjöll-bjerge.

- Ridetur
- Aftensmad på Hotellet

Dag 4: Vandretur - Hvalsafari - Hotel
Efter morgenmad bliver gruppen hentet til en vandretur på bjerget Esja. Esja er en inaktivt vulkan (1,8 million år siden det sidste udbrud), der er 914 m højt, stejlt bjerg ca. 10 km nord for Reykjavík. Esja er det mest markante af bjergene i omegnen af hovedstaden og kan ses fra en stor del af byen. Det er en god vandresti opad bjerget og en helt fantastiskt udsigt over Reykjavik og omegn (kun muligt tidligt i efteråret eller sent i foråret).
Efter ca. 4 times gåtur, bliver gruppen hentet og kørt til havnen til hvalsafari. Hvalturen starter i Reykjaviks gamle havn. På turen vil I komme tæt på hvaler og opleve dem i deres naturlige omgivelser. Kaptajnen og de venlige guides viser jer, hvor I kan spotte hvalerne i havoverfladen og fortæller om de forskellige hvalarter, I kan forvente se på turen.

- Vandretur på et Vulkan
- Hvalsafari
- Aftensmad på hotellet

Dag 5: Hjemrejse

- Fly Keflavik - Kastrup/Billund

Pris per person
4pxkassi Fra kr. 5.690,-
Bemærk: Den oplyste pris er beregnet ud fra 30 personer, som rejser i perioden fra 15/9 - 14/5 og den laveste flypris, vi kan tilbyde. Kontakt os med de grundlæggende oplysninger fra jeres skolegruppe og vi vender tilbage med et tilbud!

prisen inkluderer
4pxkassi Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
4pxkassi Transport ifølge rejsebeskrivelse
4pxkassi 4 overnatninger på hotel m/privat badeværelser og sengelinned
4pxkassi Adgang til Den Blå Lagune
4pxkassi 4 x morgenmad (buffet)
4pxkassi 4 x aftensmad på hotellet (buffet)
4pxkassi Heldags udflugt til Den Gyldne Cirkel
4pxkassi Ridetur med pick up / drop off
4pxkassi Esjan-vandretur
4pxkassi Hvalsafari
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer vores kunder til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Mad og drikkevarer udover nævnt i rejsepanen