tel   (+45) 2398 8200

 • Grupperejser-skolerejse1
  studierejse Island

  skolerejse i Island

  Pakke 1 i Island

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 - 3 arbejdsdage.

Skolerejse i Island - Pakke 1

Bo billigt på denne skolerejse i Island - Et Gymnastik klubhus + Fly

Valgfrit 3 eller 4 nætter (flere nætter kan tilbydes)

En fantastisk skolerejse i Island hvor hele gruppen overnatter i en stor sovesal på madrasser i et Gymnastik klubhus. Mulighed at bruge skillevægge til at dele salen op. Salen har et godt køkken, hvor man kan lave mad. Klubhuset er på 2. sal i  en sportshal, hvor der også findes en stor udendørs svømmningpool og varme jaquzzier. Salen rummer max 32 personer. Mulighed at tage gåture i smuk natur i det nærliggende område. Klubhuset ligger ikke i centrum af Reykjavik, men har gode busforbindelser med Reykjavik centrum. Denne pakke har været populær hos grupper der vil bruge deres budget til aktiviteter og ikke overnatning.  Der findes madbutikker i nærliggende område.

se priser1

skolerejse i Island - klubhus
skolerejse på island
skolerejse primitive overnatning
team Gadstrup på en skolerejse
svømmehal island
skolerejse gletsjer Island
ridetur island
Den Blå Lagune Island
skógarfoss island

pris per person2019

 • 3 nætter fra kr. 2.590,-
 • 4 nætter fra kr. 2.790,-

OBS.  Startpakken indeholder det valgte overnatningssted og fly inkl. skat og afgifter (fra pris). Gruppen skal være på 20 personer eller flere til at opnå fra prisen. Gælder fra 15. september til 15.maj. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler planlægning i god tid.

Prisen Inkluderer:

 • Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
 • Overnatninger I Gymnastik klubhus på sammenklappelige senge
 • Garanti hos Rejsegarantifonden
 • Alle lokale skatter og afgifter

De forskellige muligheder med aktiviteter i Island:
Island byder på et væld af spænende muligheder. Vi tilbyder selvfølgelig det hele, men interesserne kan være meget forskellige, og derfor har vi valgt at lægge det i jeres hænder,(selvfølgelig med vores hjælp og rådgivning) at vælge aktiviteter som passer jeres behov og budget. Vi fletter det så ind i jeres program i samarbejde med jer. Men det sjove ved vores webshop www.island-aktiviteter.dk er at hele klassen kan være med til at bestemme hvad der skal opleves i Island. OBS. Gruppepris er altid billigere end vist pris på hjemmesiden.

Vi kan endvidere give gruppen en særlig rabatkode som giver 5% rabat på vores aktiviteter (gælder alle aktiviteter undtaget Den Blå Lagune) på www.island-aktiviteter.dk. Alle i gruppen kan så benytte sig af koden og booke det de har lyst til. Kontakt os til at få en særlig rabatkode til jeres gruppe. info@island-aktiviteter.dk

Se et forslag på en skolerejse Inkl. transport og aktiviteter:

Dag 1: Ankomst Keflavik lufthavn - Den Blå Lagune
Gruppen ankommer til Keflavik Lufthavn og bliver kørt direkte til Den Blå Lagune. Den Blå Lagune er en verdensberømt geotermisk udendørs spa med 30 - 40 gr. varmt vand fra underjorden. Vandet er blåhvidt af mineraler og specielt sundt for hud og krop. En virkelig dejlig oplevelse. Derefter kører gruppen videre til Gymnastik klubhuset.

Dag 2: Heldags udflugt til Den Gyldne Cirkle
Gruppen bliver hentet af en privat bus og kørt til Den Gyldne Cirkel. Den Gyldne Cirkel, inkluderer bl.a. Nationalparken Thingvellir (samlingspladsen) hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. På Tingvellir nationalpark kan man også se den kontinentale linje, mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade, "Sprækken Almannagjá". Vi besøger endvidere det mægtige 32m høje vandfald Gullfoss, og den verdensberømte sprudlende Geysir. Det er her eleverne kommer til med at se de største seværdigheder og naturperler i Island.

Dag 3: Ridetur på Islandske heste
Gruppen bliver hentet for en ridetur på den Islandske hest. Vi kører til en hestegård i udkanten af Reykjavik, hvor alle tager en tur på den Islandske hest i dens naturlige omgivelser. En eventyrlig ridetur fra ridecentret til lavamarkerne omkring vulkanen Helgafell, enten til den gamle Kaldársel fårefold eller langs smukke bakkeskråninger til Hvaleyrarvatn søen. I horisonten knejser de storslåede Bláfjöll bjerge.
Svømmehallen ved Gymnastikhuset kan bruges hver dag. Husk, Island har overflod af varmt vand, og derfor er det dejligt at tage i den store udendørs svømmingpool og jacuzzier hele året rundt.

Dag 4: Hjemrejse
Gruppen bliver kørt til lufthavnen for at rejse hjem til Danmark.

OBS. Aktiviteterne er valgfrie, der kan flere ting kombineres på en dag. Bliv inspireret af vores aktiviteter på www.island-aktiviteter.dk
Se andre foreslag ind på de andre skolepakker vi tilbyder.