tel   (+45) 2398 8200

  • Firmarejse
    travel nord

    Sabbatår rejse

    Rejs til Island i dit sabbatår!

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Sabbatår rejse – Island har det hele!

Rejs til Island i dit sabbatår og få oplevelser for livet!

Har du overvejet at rejse til Island i dit sabbatår? Hvis du ønsker dig en aktiv ferie i vidunderlig smuk natur, så er Island et rigtig godt og spændende valg! På Island vil du opleve noget usædvanligt. Island er ikke kun et af de smukkeste lande i verden, med dets spektakulære natur, høje bjerge, vandfald, gletsjere og varme kilder, men der er ud over det også en masse spændende aktiviteter man kan komme med på. Vi kan bl.a. nævne snescooter og gletsjervandring på kæmpe gletsjere, besøg i spektakulære is- og lavagrotter, hvalsafari hvor man bl.a. kan se Spækhuggere og Kaskelothvaler, rafting på en kraftig gletsjerflod, ATV på sorte lava sandstrande og farverige bjerge, Tandem paragliding flyvetur for at opleve utrolige udsigter, ridning på Islandske heste i smuk natur, badning i naturlige varme kilder ude i naturen og meget, meget mere.

Inspiration findes på www.island-aktiviteter.dk

Travel Nord tilbyder pakkeløsninger med overnatninger i sommerhuse, billeje og aktiviteter. Detaljeret rejseguide med forslag til aktiviteter og interessante steder at besøge. Når du køber pakken hos Travel Nord er rejsen fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond som en pakkerejse. Vi anbefaler derudover at man tegner en rejseforsikring, hvis man ikke har den i forvejen.

Bliv inspireret af videoen fra de tre unge mænd fra Kolding, der rejste til Island med Travel Nord i 2020, på en helt fantastisk rejse.

Hvis man har lyst til at kombinere aktivitetsrejsen med nogle overnatninger i hovedstaden Reykjavik, så er det også muligt. Reykjavik er en moderne ”lille” storby med masser af flotte butikker og gode restauranter. I Reykjavik finder man også et festligt natteliv med populære cafeer, barer og diskoteker.
Alt i alt kan man lave en flot rejse i sit sabbatår til Island.

Husk også at Island er et ret stort land, ca. 2 og en halv gange større end Danmark, hvor omkring 10% af landet er dækket af is. Island er placeret i et geologisk aktivt område, også kaldet et hot spot, på Atlanterhavsryggen, hvilket gør at der er meget vulkansk og geotermisk aktivitet, og du vil derfor opleve boblende varme kilder og røgsuler op af jorden overalt. I Island har man et vulkanudbryd ca. hvert andet år, hvor de fleste af dem er langt væk fra bebyggelsen, højt op i højlandet. Island har kun ca. 360.000 indbyggere, og derfor er der masser af ren natur for de eventyrlystne turister til at nyde.

Gletsjervandring Island
Den Blaa Lagune Island
Gletsjer Lagunen Island
Hvaler Island
Atv Island
Rejse For Unge Island
Isgrotte Island
Island Den Bla Lagune
Ridning Island
Rejser Unge Island
Sabbataar Rejse
Sabbatar I Island
Sabbatar Rejse Island
Sabbatar Island Rejse
Sommerhuse Island
Skogarfoss Island
Havfiskeri2
Reykjavik Bar Crawl 6
Ford Senerity2
Reykjavik Madtur7

Henvend dig til Travel Nord ved at trykke på "Bestil/Forespørg" og vi kommer med et uforpligtende tilbud til din gruppe. Vi glæder os til at høre fra jer.