tel   (+45) 2398 8200

  • grupperejser-nord-og-øst
    Island nord grupper

    Grupperejser
    Nord og Øst

    Nord og Øst Island for grupper 10+

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Grupperejse i Nord og Øst Island

Forslag til en naturrejse i den magiske nord-østlige del af Island

Turen er beregnet til 10 personer eller flere. Evt. storfamilier, venskabsgrupper, foreninger, pensionistgrupper, medarbejdersklubber og lignende.

8 dage og 7 natter

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Ankomst til Island Fly Kastrup - Akureyri 
Ankomst til Islands nordlige hovedstad Akureyri hvor gruppen indkvarterer i delte dobbeltværelser. Akureyri er en virkelig smuk by. Byen ligger inde i fjorden Eyjafjörður ved Ringvej 1 og er en del af kommunen Akureyrarbær.

Dag 2: Husavik - hvalsafari
Efter morgenmad på hotellet tager gruppen i egen bus til Husavik hvor I besøger den hyggelige by og tager på ca. 3 times sejltur på udkig efter hvaler og fugle. Indkvartering i Husavik. Middag på hotellet.

Dag 3: Tjörnes - Ásbyrgi - Dettifoss - Egilsstadir
Efter morgenmad på hotellet kører gruppen ud på Tjörnes-halvøen og derefter besøger I den berømte naturperle Asbyrgi. Derefter går turen til Dettifoss, som er Europas kraftigste vandfald, 44 m højt. Herfra fortsættes turen mod øst til byen Egilstaðir, hvor gruppen inkvarteres. Middag på hotellet.

Dag 4: Egilsstadir - Lagarfljot - Hallormstadur
Efter morgenmad på hotellet tager gruppen til floden Lagarfljót som er 53 km² og 25 km lang. Derefter besøger vi den smukke Hallormstadaskog, den største skov i Island. I skoven findes der et særlig rigt fugleliv. Inkvartering og middag i Egilsstadir.

Dag 5: Østfjordene
Efter morgenmad tager gruppen på en køretur for at besøge mange af de små fiskebyer ved de små fjorde ved østkysten. Indkvartering i Egilsstadir. Middgag på hotellet.

Dag 6: Dimmuborgir - Myvatn - Námaskard - Krafla
En hel dags udflugt i det smukke område omkring Myvatn. Krafla, er en 818 m høj vulkan med flere kratere i et stort vulkansystem med en diameter på 25 km i området øst fra Mývatn. Indkvartering i området. Middag på hotellet.

Dag 7: Myvatn og Jardbøden
Efter morgenmad på hotellet besøger vi Myvatn. Søen har mange bugter og ca. 40 øer og ligger 278 m over havet i et vulkansk aktivt område med specielle lavaformationer i nærheden af Krafla-vulkansystemet, der har flere vulkankratere i og ved søen. Vi besøger Jardbøden ved Myvatn, hvor alle har mulighed at tage dejligt varmt bad. Indkvartering i Akureyri. Middag i byen.

Dag 8: Afrejse fra Akureyri til København.
Morgenmad på hotellet. I bliver hentet til jeres hotel og kørt til Akureyri lufthavn, for jeres direkte fly til Kastrup lufthavn.

Vi skræddersyr gruppeture for både store og små grupper lige efter jeres egne ønsker. Er formålet med turen at opleve naturen, den islandske kultur og Saga eller kun at komme væk fra den rutinerede dag, ryste gruppen sammen og opleve noget nyt, så kan vi det hele. Vi kan lave plan med aktiviteter, ophold, al transport og selvfølgelig forplejning. Vi samarbejder med de fleste store og små udbydere i Island inden for hotel, restauranter og aktiviteter.

På grupperejser til Island er det muligt at vælge nogle udendørs aktivitet som Super-jeep ture op til højlandet, med evt. snescooter tur inkluderet, grottevandring, snorkling, riverrafting, ridetur på islandske heste og hvalsafari.

Reykjavik byder på 1. klasses særlig gode restauranter, bl. a. Dill restaurant, som blev udpeget til "Nordens bedste restaurant" sammen med Noma i København, og verdensberømt natteliv.

Ude på landet findes der mange forskellige muligheder for ophold fra sommerhuse til 2 - 3 stjernede landhoteller, eller 4 stjernede luksus hoteller lidt forskelligt fra landsdel til landsdel.

Kontakt os med grundlæggende oplysninger om jeres gruppe for et uforpligtende rejseforslag, og vi vender hurtigt tilbage med forslag til jeres drømmetur.

Bestil et skræddersyet forslag