BESTIL / FORESPØRG
  • grupperejser-nord-og-øst
    Island

    Grupperejser
    Nord og Øst

    Nord og Øst Island for grupper 10+

Grupperejse i Nord og Øst Island

boks7png Forslag til en naturrejse i den magiske nord østlige del af Island boks7png

Turen er beregnet til 10 personer eller flere. Evt. storfamilier, venskabsgrupper, foreninger, pensionistgrupper, medarbejdersklubber og flere.

8 dage og 7 natter

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Ankomst til Island Fly Kastrup - Akureyri 
Ankomst til Islands nordlige hovedstad Akureyri hvor gruppen indkvarterer i delte dobbelte værelser. Akureyri er en virkelig smuk landsby. Byen ligger inde i fjorden Eyjafjörður ved ringvej 1 og er en del af kommunen Akureyrarbær.

Dag 2: Husavik - hvalsafari
Efter morgenmad på hotellet tager gruppen i sin privat bus til Husavik hvor I besøger den hyggelige landsby og tager på ca. 3 times sejltur på udkig efter hvaler og fugle. Indkvartering på Husavik. Middag på hotellet.

Dag 3: Tjörnes - Ásbyrgi - Dettifoss - Egilsstadir
Efter morgenmad på hotellet kører gruppen ud på Tjörnes halvøen og derefter besøger I den berømte naturperle Asbyrgi. Derefter går turen til Dettifoss, som er Europas kraftigste vandfald, 44 m høj. Herfra fortsættes turen mod øst til byen Egilstaðir hvor gruppen inkvarterer. Middag på hotellet.

Dag 4: Egilsstadir - Lagarfljot - Hallormstadur
Efter morgenmad på hotellet tager gruppen til floden Lagarfljót som er 53 km² og 25 km lang flod. Derefter besøger vi den smukke Hallormstadaskog, den største skog i Island. I skoven findes der særlig rigt fugleliv. Inkvartering og middag på Egilsstadir.

Dag 5: Østfjordene
Efter morgenmad tager gruppen på en køretur for at besøge mange af de små fiskebyer ved kystlinjen ved de små fjorde ved østkysten. Indkvartering på Egilsstadir. Middgag på hotellet.

Dag 6: Dimmuborgir - Myvatn - Námaskard - Krafla
En hel dags udflugt i det smukke område omkring Myvatn. Krafla, er en 818 m høj vulkan med flere kratere i et stort vulkansystem med en diameter på 25 km i orådet øst fra Mývatn. Indkvartering i området. Middag på hotellet.

Dag 7: Myvatn og Jardbøden
Efter morgenmad på hotellet besøger vi Myvatn. Søen har mange bugter og ca. 40 øer og ligger 278 m over havet i et vulkansk aktivt område med specielle lavaformationer i nærheden af Krafla-vulkansystemet og har flere vulkankratere i og ved søen. Vi besøger Jardbøden ved Myvatn, hvor alle har mulighed at tage dejligt varmt bad. Indkvartering på Akureyri. Middag i byen.

Dag 8: Afrejse fra Akureyri til København.

Vi skræddersyer gruppeture for både store og små grupper, lige efter jeres egne ønsker. Er formålet med turen at opleve naturen, den islandske kultur og Saga eller kun at komme væk fra den rutinerede dag, ryste gruppen sammen, og opleve noget nyt, så kan vi det hele. Vi kan lave plan, med aktiviteter, ophold, all transport og selvfølgelig forplejning. Vi samarbejder med fleste de store og små udbydere i Island inden for hotel, restauranter og aktiviteter.

På grupperejser til Island er det muligt at vælg noget udendørs aktivitet som Super jeep ture op til højlandet, med evt. snescooter tur inkluderet, grottevandring, snorkling, riverrafting, ridetur på islandske heste eller hvalsafari.

Reykjavik byder på 1. klasses, særlig gode restauranter, bl. a Dill restaurant som blev udpeget til "Nordens bedste restaurant" sammen med Noma i København, og verdens berømt natteliv.

Ude på landet findes der mange forskellige muligheder for ophold alt fra sommerhuse til 2 - 3 stjerne landhoteller, eller 4 stjerne luksus hoteller lidt forskelligt hvorhen på landet det drejer sig om.

Kontakt os med de grundlæggende oplysninger om jeres gruppe, for et uforpligtende rejseforslag og vi kommer tilbage om kort tid med forslag til jeres drømme tur.

Bestil et skræddersyet forslag