BESTIL / FORESPØRG
  • Firmarejse
    firmarejser Island

    Firmarejse Island

    Firmarejse Island - Bestil firmatur til Island her

Firmarejse Island

Bestyrelses-, motivations-, belønnings- og konferencerejser

I mange danske virksomheder har medarbejderne måttet undvære inspiration de seneste år på grund af krisen. Krisen er nu ved at vende, så det er tid til at tage ud med hele virksomheden og opleve noget sammen.

boks7png Vi skræddersyr firmaudflugter i Island for både store og små virksomheder boks7png

Er formålet med turen at ryste gruppen sammen, belønne gruppen efter en svær tid eller en god salgsperiode, hygge sig sammen, eller skal der holdes konference? Vi udarbejder en rejseplan med aktiviteter, ophold, al transport og selvfølgelig forplejning. Vi samarbejder med de fleste store udbydere i Island inden for hotel, restauranter og aktiviteter.

På firmatur Island vælger de fleste at deltage i nogle udendørs aktiviteter som f.eks. super-jeep ture op til højlandet med evt. snescootertur inkluderet, grottevandring, snorkling, riverrafting, ridetur på islandske heste og hvalsafari. Selvfølgelig samarbejder vi med dansktalende guides. >> Her finder du mere om udflugter Island

Reykjavik byder på 1. klasses hoteller udstyret med møde- og konferencefaciliteter, særlig gode restauranter, bl.a. Dill restaurant, som blev udpeget til "Nordens bedste restaurant" sammen med Noma i København, og verdensberømt natteliv. Endvidere er der mulighed for ophold i landet på hoteller eller i sommerhuse.

Disse ture passer meget godt sammen med aktiviteter for firmaklubber, hvor ægtefæller kan deltage.

Kontakt os med de grundlæggende oplysninger fra jeres virksomhed for et uforpligtende rejseforslag, og vi vender hurtigt tilbage med forslag til jeres drømmetur.

 

gallery-firmarejser
gallery-firmarejser1
gallery-firmarejser2
gallery-firmarejser3
gallery-firmarejser4
gallery-firmarejser5
gallery-firmarejser6
gallery-firmarejser7
Firmarejse Island6
Firmarejse Island7
Firmarejse Island8
Firmarejse Island9