tel   (+45) 2398 8200

  • Firmarejse
    firmarejser Island

    Firmarejse Island

    Firmarejse Island - Bestil firmatur til Island her
  • Firmarejser

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Firmarejser Island

Topklasse firmarejser i Island - Bestyrelses-, motivations-, belønnings- og konferencerejser

Tag med Travel nord på en helt fantastisk firmarejse til Island. Island er en fortryllende destination med utallige muligheder. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige hoteller i alle prisklasser, derudover er vi specialister i udflugter og aktiviteter i Island >> Få inspiration på vores hjemmeside Island Aktiviteter. Vi har stor erfaring i at planlægge hele forløbet fra A – Z, hvor gruppen for set og oplevet rigtig meget. Vores mål er at alle for de fedeste oplevelser i Island.

Island er helt fantastisk destination, hvor der nemt kan kombineres aktiviteter og afslapning.
I mange danske virksomheder har medarbejderne måttet undvære inspiration de seneste år på grund af krisen. Krisen er nu ved at vende, så det er tid til at tage ud med hele virksomheden og opleve noget sammen.

Vi skræddersyr firmaudflugter i Island for både store og små virksomheder 

Er formålet med turen at ryste gruppen sammen, belønne gruppen efter en svær tid eller en god salgsperiode, hygge sig sammen, eller skal der holdes konference? Vi udarbejder en rejseplan med aktiviteter, ophold, al transport og selvfølgelig forplejning. Vi samarbejder med de fleste store udbydere i Island inden for hotel, restauranter og aktiviteter.

Der findes mange spændende muligheder i Island  - og vi er specialister i firmarejser i Island

På en firmarejse Island vælger de fleste at deltage i nogle udendørs aktiviteter som f.eks. super-jeep ture op til højlandet med evt. snescootertur inkluderet, grottevandring, snorkling, riverrafting, ridetur på islandske heste og hvalsafari. Selvfølgelig samarbejder vi med dansktalende guides. >> Her finder du mere om udflugter Island

Reykjavik byder på 1. klasses hoteller udstyret med møde- og konferencefaciliteter, særlig gode restauranter, bl.a. Dill restaurant, som blev udpeget til "Nordens bedste restaurant" sammen med Noma i København, og verdensberømt natteliv. Endvidere er der mulighed for ophold på landet på hoteller eller i sommerhuse på vores firmarejser i Island.

Disse ture passer meget godt sammen med aktiviteter for firmaklubber, hvor ægtefæller kan deltage.

Kontakt os med de grundlæggende oplysninger fra jeres virksomhed for et uforpligtende rejseforslag, og vi vender hurtigt tilbage med forslag til jeres drømmetur til Island.

Udfyld kontaktformularen i toppen af siden og vi kommer tilbage med et tilbud. 

gallery-firmarejser
gallery-firmarejser1
gallery-firmarejser2
gallery-firmarejser3
gallery-firmarejser4
gallery-firmarejser5
gallery-firmarejser6
gallery-firmarejser7
Firmarejse Island6
Firmarejse Island7
Firmarejse Island8
Firmarejse Island9