tel   (+45) 2398 8200

  • Aktiviteter-sommervandring
    vandretur Island

    Sommer-vandringstur

    På udkig efter varme kilder

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

På udkig efter varme kilder

vandringstur til Hengill vulkan

Vandretur til de varme kilder ved Hengill og Reykjadalur. Vandretur fra udkanten af Hveragerði, byen med de varme kilder og flotte blomster, til den smukke dal Reykjadalur. Varmt vand strømmer ned ad skrænterne på bjergkæden Hellisheiði og danner et ideelt sted for afslapning i den uberørte naturlige varme å. Dalen har også en overflod af geotermiske kilder, og du vil opleve alt fra små gurglende smeltedigler til naturligt opvarmede vandbassiner. Efter en gåtur forbi disse naturvidundere vandrer vi tilbage ned til byen Hveragerði. Dette er en pragtfuld halvdagstur, som alle kan tage på. Kom i kontakt med den rene islandske natur!
Mødested: Hveragerdi/Reykjavik. kl: 9:00 fra den 1/4 - 30/9 og kl: 10:00 fra den 1/10 - 31/3 (Nyt! vinter afgange)

Travel Nord sælger aktiviteter og udflugter i Island på online-shoppen www.Island-aktiviteter.dk
Når du trykker på knappen ”book” her nedenunder bliver du omdirigeret over til Island Aktiviter, hvor du finder priser og detaljer om udflugten. Du kan booke udflugten direkte på Island Aktiviteter.

book

Hvis du ønsker at få hjælp ved booking af denne tur, så send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi sørger for det hele.