tel   (+45) 2398 8200

  • Aktiviteter-Fontana Island
    Fontana Island

    Laugarvatn Fontana

    Spa og wellness

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Laugarvatn Fontana

Laugarvatn Fontana er et spa- og wellness-center, der ligger ved byen Laugavatn og sø af samme navn

Her finder du forskellige hot pools, dampbade og finsk sauna i forlængelse af hinanden. Det varme vand og damp kommer fra den nærliggende underjordiske varme kilde, der varierer i temperatur alt efter vejret, typisk mellem 40° og 50°C. En helt igennem unik og helsebringende oplevelse for krop og sjæl. Slut eventuelt af med et forfriskende bad i den kolde Laugavatn sø. Byen Laugarvatn ligger kun 50 min. kørsel fra Reykjavik, hvor naturen har skabt dette enestående naturfænomen. Helsebringende, varm damp stiger direkte op fra undergrunden gennem gitteret i kabinegulvet. Laugarvatn Fontana, der har været et yndet sted for de lokale siden 1929, er for nylig blevet renoveret, og er i dag et moderne wellness-center, hvor natur og tradition mødes.

Travel Nord sælger aktiviteter og udflugter i Island på online-shoppen www.Island-aktiviteter.dk
Når du trykker på knappen ”book” her nedenunder bliver du omdirigeret over til Island Aktiviter, hvor du finder priser og detaljer om udflugten. Du kan booke udflugten direkte på Island Aktiviteter.

book

Hvis du ønsker at få hjælp ved booking af denne tur, så send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi sørger for det hele.