tel   (+45) 2398 8200

  • kajak reykjavik Island
    Kajak Reykjavik Island

    Heldags kajaktur i nærheden af Reykjavík

    Havkajak på den fredfyldte og smukke fjord Hvalfjördur

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Heldags kajaktur i nærheden af Reykjavík

Heldags kajaktur på fjorden Hvalfjördur. Denne tur vil tage dig i havkajak på den fredfyldte og smukke fjord Hvalfjördur. Denne dybe fjord er omgivet af bjerge, der strækker sig mere end 1000 m op fra havet. Kajakkerne er stabile og lette at navigere. Du behøver ikke have erfaring med at ro i kajak, da din guide vil lære dig teknikken på stedet. Vi padler langs kysten og nyder den storslåede natur. Efter roturen går vi i land og slapper af i det stille islandske landskab. Kort fortalt, vi tager dig med ud på en af de mest betagende fjorde i Island. Her er din chance for at besøge denne must see destination med stil!
Mødested: Hvammsvík i Hvalfjordur eller ved jeres hotel Reykjavik.

Travel Nord sælger aktiviteter og udflugter i Island på online-shoppen www.Island-aktiviteter.dk
Når du trykker på knappen ”book” her nedenunder bliver du omdirigeret over til Island Aktiviter, hvor du finder priser og detaljer om udflugten. Du kan booke udflugten direkte på Island Aktiviteter.

book

Hvis du ønsker at få hjælp ved booking af denne tur, så send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi sørger for det hele.