tel   (+45) 2398 8200

  • Jarbodin myvatni
    Jardbodin Myvatn Island

    Jardbödin Myvatni

    Nordislands svar på Den Blå Lagune

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Jardbödin Myvatn

Jardbödin - Nordislands svar på Den Blå Lagune

Vandet til Jardbödin-søen kommer fra Islands vandkraftværk i Bjarnaflag og har en temperatur på ca. 130°C ved borhullet, men er selvfølgelig kølet ned, når det kommer til den store menneskeskabte sø. Søen og lagunen rummer tilsammen 9 millioner liter vand, der er 36 – 40°C.
Bunden af lagunen er dækket af sand og småsten. Vandet er på mange måder unikt. Det har et højt indhold af mineraler, er basisk og velegnet til badning. På grund af vandets kemiske sammensætning kan uønskede bakterier og planter ikke trives, og det er derfor unødvendigt at gøre brug af klor eller andre desinficerende midler.

Travel Nord sælger aktiviteter og udflugter i Island på online-shoppen www.Island-aktiviteter.dk
Når du trykker på knappen ”book” her nedenunder bliver du omdirigeret over til Island Aktiviter, hvor du finder priser og detaljer om udflugten. Du kan booke udflugten direkte på Island Aktiviteter.

book

Hvis du ønsker at få hjælp ved booking af denne tur, så send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi sørger for det hele.