tel   (+45) 2398 8200

  • Aktiviteter-icecave
    Icecave Island

    Ice cave 2

    Langjökull gletsjer

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Ice Cave 2 - En Hel Dag - Langjökull

Turen går til isgrotten. I bliver hentet ved jeres hotel I Reykjavikområdet og kørt mod nord til Hvalfjördur (Hvalfjorden), hvor I krydser fjorden ved at køre i gennem Islands længste tunnel (5,7km). Vi stopper ved Deildartunguhver, der er Europas kraftigste varme kilde, derfra forsætter vi til de nærliggende smukke Hraunfossar (lavavandfald), der strømmer ud fra et mægtigt lavaområde og ned i floden Hvitá. Vi fortsætter turen til Husafell, der er et spændende område at vandre i. Turens højdepunkt er når I skifter over til en 8 hjulde megabus, der klatrer op langs kanten af gletsjeren. Herfra går vi til fods ind i gletsjeren, i en kæmpe stor is-grotte, hvor samspil mellem lys og is er vist i naturlig omgivelse ind imellem en kæmpe sprække. Helt enestående og fantastisk oplevelse.
Mødestad: Reykjavik. P/u starter 30 minutter før turens start.
Engelsktalende guide.
Husk varmt tøj og vandtætte sko!

Travel Nord sælger aktiviteter og udflugter i Island på online-shoppen www.Island-aktiviteter.dk
Når du trykker på knappen ”book” her nedenunder bliver du omdirigeret over til Island Aktiviter, hvor du finder priser og detaljer om udflugten. Du kan booke udflugten direkte på Island Aktiviteter.

book

Hvis du ønsker at få hjælp ved booking af denne tur, så send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi sørger for det hele.