tel   (+45) 2398 8200

  • Aktiviteter-isgrotte Island
    Isgrotte Island

    Ice cave 1

    Helt enestående og fantastisk oplevelse

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Ice cave 1 - Classic tur - Langjökull

Ved foden af Europas næststørste gletsjer Langjökull tager vi med Ice Explorer, som tager os til toppen af gletsjeren. Herfra vil vi udforske gletsjeren og få en unik oplevelse, når vi bevæger os hen over sneen på gletsjertoppen. I vil lære om gletsjerens bevægelser og se sprækker, huler og hvordan smeltevandet danner floder og laguner. I vil også få at se, hvordan gletsjeren smelter på grund af den globale opvarmning. Herfra er vi så til fods ind i gletsjeren, i en kæmpe stor is-grotte, hvor samspil mellem lys og is er vist i naturlig omgivelse ind imellem en kæmpe sprække. Helt enestående og fantastisk oplevelse.
Mødestad: Klaki-hytten, 30 min. kørsel fra Húsafell / eller servicecentret i Húsafell (kræver tilkøb af kørsel til Klaki).
Engelsktalende guide.
Husk varm tøj og vandtætte sko!

Travel Nord sælger aktiviteter og udflugter i Island på online-shoppen www.Island-aktiviteter.dk
Når du trykker på knappen ”book” her nedenunder bliver du omdirigeret over til Island Aktiviter, hvor du finder priser og detaljer om udflugten. Du kan booke udflugten direkte på Island Aktiviteter.

book

Hvis du ønsker at få hjælp ved booking af denne tur, så send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi sørger for det hele.