tel   (+45) 2398 8200

  • Aktiviteter-gletsjervandring
    Gletsjer i Island

    Snæfellsjökull

    Gletsjer-vandretur på Snæfellsjökull

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Snæfellsjökull Gletsjer-vandretur

Vandretur på Snæfellsjökull

Snæfellsjökull er et af de mest maleriske gletsjerbjerge i Island. Den berømte Snæfellsjökull rager 1450 m op fra midten af Snæfellsnes halvøen og kan tydeligt ses mere end 100 km derfra. Alt ved denne tur er en fantastisk oplevelse. Den smukke køretur med betagende udsigter undervejs overgås kun af udsigten fra bjergets skråninger og top. På klare dage er Vestfjordene synlige, og ud over Nordatlanten kan Grønlands kyst skimtes i det fjerne. Udsigten fra Snæfellsnes ud over halvøen med dens fantastiske bjerge og strande vil du sent glemme. Dette er en af de allerbedste gletsjer-vandreture i verden ...! Efter turen kører vi ned til de stejle klipper ved Arnarstapi, der ligger ud til havet, og slentrer ned til Hellnar-bugten. Der kan man få en lækker islandsk fiskesuppe i en lille fiskerhytte, der ligger kun et par meter fra havets rullende og buldrende bølger.
Mødested: Arnarstapi eller fra jeres hotel i Reykjavik
Husk varmt tøj og gode vandtætte vandresko. NB. Der er ikke inkluderet mad på turen, så husk madpakke.

Travel Nord sælger aktiviteter og udflugter i Island på online-shoppen www.Island-aktiviteter.dk
Når du trykker på knappen ”book” her nedenunder bliver du omdirigeret over til Island Aktiviter, hvor du finder priser og detaljer om udflugten. Du kan booke udflugten direkte på Island Aktiviteter.

book

Hvis du ønsker at få hjælp ved booking af denne tur, så send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi sørger for det hele.