tel   (+45) 2398 8200

  • Færøerne Aktiviteter
    kør selv Island

    Færøerne Aktiviteter

    ture og aktiviteter på Færøerne
  • Aktiviteter

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL

Bestil aktiviteter og udflugter på Færøerne

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island og Færøerne
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.
Ved bestilling af aktiviteter, så sender vi faktura og voucher direkte til din e-mail.

Udflugter og Aktiviteter Færøerne

Vi tilbyder rigtig mange spændende ture, udflugter og aktiviteter på Færøerne.

OBS. For at kunne håndtere booking, betaling samt fremsendelse af voucher - skal evt. bookinger foretages min. 1 uge før gennemførelse!

rib boat1

Højhastighedstur på Ribbåd; Hestur - Riden og Grotter
Rundturen starter i Gamlarætt på Streymoy, hvor vi sejler mod øen Hestur. Denne rundtur inkluderer sightseeing rundt om øen. Vil vi forsøge at komme så tæt på fuglene, når vi nærmer os fuglefjeldet, nærmere betegnet klippen, Loftið, hvor de stejle klippeskråninger måler over 360 meter. På øen Hestur findes der mange forskellige og fantastisk seværdige fuglearter. Heriblandt kan nævnes lomvier, søpapegøjer, skarve, mallemukker, edderfugle og rider. Hvis vejret tillader det, vil vi også sejle ind i grotterne Álvagjógv og Klæmintsgjógv, da dette er en helt unik oplevelse. Havstrømmen og vindretningen dikterer hvilken rute vi tager rundt om øen. Det er muligt at tage bus nummer 101 fra Tórshavn til Gamlarætt.

Mandag til fredag, kl.09.00, kl.11:20, kl.13.30, kl.16:00 og kl.18:00 - Fra 1. maj til 31. august

Pris per person: kr. 495,-
Indkluderet: Sejltur

 


gjógv

Golden Circle Færøerne - Saksun, Tjørnuvík & Gjógv
Afhentning i Tórshavn. Det er muligt at tilkøbe en gåtur til Slættaratindur, som er det højeste bjerg på Færøerne, for DKK 350,- ekstra. Bemærk dog, at ved tilkøbet, går man glip af et besøg i bygden Gjógv.
Denne guidede tur indeholder noget af det smukkeste den færøske natur har at byde på: Tre af de smukkeste bygder, det største vandfald på Færøerne, samt nogle af de flotteste og mest betagende udsigter Færøerne kan tilbyde. Undervejs vil der være rig mulighed for at få taget en masse fantastiske billeder, da vi gør holdt mellem hver bygd. Samtidig vil der være mulighed for at begive sig rundt alene eller i selskab med guiden. Mad og drikkelse vil løbende blive serveret undervejs.
Hvordan or hvorledes?: Man vil blive mødt af en guide eller en chauffør på det aftalte afhentningssted om morgenen. Derefter kan man sætte sig, slappe af, og nyde historierne som guiden vil fortælle, mens vi kører ud af Tórshavn. Første stop på turen er Bygden Saksun. Her vil man få frit lejde til at gå rundt og få taget en masse billeder, mens man nyder den smukke og idylliske natur, som omgiver denne fantastiske bygd. Næste bygd på turen er Tjørnuvík, som er mest kendt for udsigten ud til de to store stensøjler også kaldet "jætten og kællingen". Fra Tjørnuvík fortsætter vi videre til bygden Gjógv, hvor vi gør stop ved vandfaldet Fóssa, der med sine 140 højdemeter, bliver regnet som det største vandfald på Færøerne. Når vi ankommer til Gjógv, som betyder kløft, er det tid til forplejning i form af frokost og noget at drikke til. Det er en unik og smuk oplevelse at spise frokosten ved denne enorme kløft. Efter at have været på opdagelse i kløften og bygden, går turen videre til Eiðisskarð, hvor vi vil få et endnu bedre udsyn over "jætten og kællingen". På hjemturen vil vi køre ad den gamle bjergvej til Tórshavn, hvor vi vil kunne se Færøernes eneste fængsel, samt vil vi kunne nyde den utrolige udsigt fra Norðadalsskarð til øen Koltur.

Tirsdag, Torsdag og lørdag kl. 09.00 – 17.00
. Fra 1. maj til 31. august

Pris per person: kr 1.495,-
Inkluderet: transport, guide og frokost.

Der er mulighed at tilføje en gåtur til Slættaratindur det højeste bjerg på Færøerne til kr. 600,-


nordlysid

Norðlýsið – Krydstogt på en skonnert
Kunne du tænke dig at opleve den rå og smukke færøske natur i alt sin enkelthed? Så er denne tur noget for dig! Turen byder på alt lige fra enorme klippekløfter, til grotter og fugleliv. Vi vil på denne tur komme helt tæt på den smukke færøske natur! Turen varer 3 timer, og vi vil sejle helt tæt på kysten og de mange fuglefjelde, hvilket gør det helt optimalt, at få taget en masse fantastiske billeder. Derudover vil der selvfølgelig også være rig mulighed for at få øje på dyrelivet i havet, mere bestemt sæler og hvaler.
Undervejs på turen vil vi passere fyrtårnet Borðan, som er særdeles vigtig for søfarten omkring Færøerne. Den færøske forfatter, komponist og billedkunstner Willian Heinesen kaldte det for "Tårnet ved verdens ende". Fyrtårnet er det største i Europa, og et af de største i Verden. Vi vil også kunne nå et kort ophold på Nolsóy, hvis vejrguderne tillader det.

Tirsdage og torsdage
 kl. 09.00-12.00
. Fra 1. maj til 31. august

Pris per person: kr. 850,-
Inkluderet: Krydstogt på en skonnert


billede 0053

Grottekonsert
Du vil ikke gå glip af denne oplevelse - den er "once in a lifetime"!
Tag med til øen Hestur, som er hjemsted for Klæmints-gjógv, som er verdens største havgrotte! Denne betagende naturperle af en grotte, danner rammen om de verdenskendte grottekoncerter, hvor mange lokale færøske kunstnere gennem tiden har givet koncert. Denne grotte er et fast punkt på programmet for mange æresgæster og statsoverhoveder, når de besøger Færøerne, og nu har du muligheden for selv at besøge dette smukke sted. Ingen koncert er ens, da naturen går ind og påvirker lyden, og derfor vil det være en helt unik oplevelse hver eneste gang. Til tider vil der være så stille, at man kan høre fuglenes kvidren akkompagneret af musikken, mens man andre gange vil opleve havets brusen og høre de tunge bølgeslag inde i grotten. Turen kræver en vis mobilitet, da man fra skonnerten Norðlýsið, bliver sejlet ind i grotterne, i mindre både.

Tirsdage og søndage
 kl. 13.00-18.00
. Fra 1. maj til 31. august

Pris per person kr: 1.495,-
Inkluderert: Sejltur, Grottekonsert


Faeroeerne vager

Øen Vágar - Sightseeing Tur - Fotografi tur
Vi kører hele øen Vágoy rundt i en minibus med klimaanlæg. På turen vil du opleve populære seværdigheder såsom Leitisvatn, Níkurin, Bøuer, Tindhólmur, Drangarnir, Koltur og det mest seværdige og populære vandfald på Færøerne, Múlafossur. En fem timers guidet tur, der starter og slutter lige på dit hotel i Tórshavn.

Mandage, onsdage og fredage kl. 09.00-19.00 (1 jun - 31 aug)

Pris per person: kr. 1.495,-
Inkluderet: Transport, guide, gebyrer, mad og drikke


vikingetur

Vikingetur (Sandoy og Kirkjubøur)
På denne guidede tur til øen Sandoy og landsbyen Kirkjubøur, vil man få rig mulighed for at nyde den smukke natur, som er rig på fugleliv og historie. Vi besøger ældgamle steder, som daterer helt tilbage til vikingetiden, og derudover vil vi også få mulighed for at se nogle gamle hav-miner, som stammer fra 2. Verdenskrig. Efter vores visit på øen Sandoy, vender vi tilbage til hovedøen, hvor vi vil besøge den historiske landsby, Kirkjubøur, hvor 17. generation efterkommere af Paturson-familien, bor i et hus, som daterer helt tilbage til vikingetiden.

Søndag kl. 08.30-18.00 (1. okt - 30. april)

Pris per person: kr. 1.495,- børn (0-12 år) kr. 745,-
Inkluderet: Transport, guide, gebyrer, billetter, mad og drikkevarer


fugleparadis faeroeerne

Mykines - Et fugleparadis - Søpapegøjer
Denne heldagsudflugt til Mykines er en enestående mulighed for at besøge dette fugleparadis. Mykines, som er den vestligste ø på Færøerne, bliver nemlig kaldt "fugleparadiset". Vi kommer helt på nærmeste hold af de mange små søpapegøjer samt den største fugl på øerne, Sulen, som kun lever på Mykines holmen.
Man har muligheden for at opleve dette lille ø-samfund i Mykines by, eller man kan tage en kort vandretur af 1-2 timers varighed ud til holmen. Frokost på Mykines er inkluderet.

Mandage, onsdage og fredage kl. 09.00-19.00. Fra 1. maj til 31. august

Pris per person:  kr. 1.995,- Børn (u/12 år) kr. 995,-
Inkluderet: Transport, færge, frokost og guide.


kirkjuboeur anton kovalsky

Cykeltur til Kirkjubøur
Cykeltur til den historiske landsby Kirkjubøur 30 km t / r. Turen starter ved RENT A BIKE & OUTDDOR, Sverrisgøta 20, Torshavn, 150 m fra Visit Tórshavn. Gruppen cykler gennem byens centrum og over et bjergpas (190m) til Kirkjubø. Der besøger vi den eneste katedral og den ældste kirke på Færøerne og det ældste træhus i Europa. Nyd udsigten over øerne; Sandø, Hestur, Koltur og Vágar. På vej tilbage cykler vi gennem bygden Velbastað, hvor husene klamrer sig til de stejle skråninger, over bjergpasset og langs strandvejen til Torshavn.

Torsdage kl. 10:00 eller kl. 18:00. Varighed: 2 timer. Fra 1. maj til 31. august

Pris per person:  kr. 545, -
Inkluderet: Guide, leje af cykel, pedaler, lys, hjelm, vandflaske og proteinbar


Nordadalsskard Færøerne

Cykeltur til Norðadalsskarð
Cykeltur til udsigtspunktet Norðadalsskarð 27 km t/r. Turen starter ved RENT A BIKE & OUTDDOR, Sverrisgøta 20, Torshavn, 150 m fra Visit Tórshavn. Gruppen cykler op ad bjergvejen med henblik på den nordlige del af øerne til Norðadalsskarð, 225 meter over havets overflade. Udsigten er fantastisk til øen Koltur og landsbyen Norðadalur. Derefter går turen igen til Torshavn, mens gruppen nyder udsigt over den sydlige del af øen.

Tirsdage kl. 10:00 eller kl. 18:00. Varighed: 3 timer. Fra 1. maj til 31. august

Pris per person:  kr. 545, -
Inkluderet: Guide, leje af en ny cykel, pedaler, lys, hjelm, vandflaske og proteinbar


vestmanna Færøerne

Vestmanna Fuglefjelde og panorama udsigt
Med bus ad fjeldvejen til Vestmanna, hvorfra der sejles imellem klipperne og ind i grotterne.

Efter sejlturen standses der ved vikingebosættelserne i Kvívík, før turen går tilbage til Tórshavn.
Starter med afhentning ved hotel/busterminal i Tórshavn. Kl. 09.00 - 15.00 Inkl. guide, bus og sejltur.

Tirsdage og lørdage Kl. 09.00 - 15.00. Fra 1. maj til 31. august

Pris per person: kr. 995,-
Inkluderet: Guide, bus og sejltur


norduro

Nordøernes højdepunkter
Nordøernes højdepunkter – Særlig tur – Seks øer på en dag

Afhentning i Tórshavn
Muligt at tilføje en gåtur til Kallurin på Kalsoy for DKK 600,- (Du vil derefter gå glip af at besøge bygden Mikladalur og se statuen af sælkvinden.

Oversigt:
En guidet heldagstur hvor du vil besøge seks øer på en dag. Bussen vil hente og sætte dig af ved dit hotel i Tórshavn. Nu kan du læne dig tilbage og nyde historierne fra guiden og de fantastiske omgivelser uden for, mens vi kører mod nord. Du vil se den berømte statue af sælkvinden, besøge Kalsoy, Klaksvík, Kunoy, Viðareiði og mange andre steder. Der vil være flere fotostops på vejen, og du får også en madpakke og noget at drikke. Dette er en tur med alt inkluderet, uden ekstra gebyrer, så du kan bare nyde dagen og lade de lokale gøre alt for dig.

Hvad kan man forvente:
Dette er en guidet heldagstur med måltid, drikkevarer, færgebillet og alle gebyrer inkluderet i prisen. Du bliver hentet og sat af ved dit hotel i Tórshavn. Du besøger seks øer, Streymoy, Eysturoy. Borðoy, Kalsoy, Viðoy og Kunoy, hvilket udgør 1/3 af den samlede mængde øer. Der vil være flere fotostops og besøg i forskellige bygder som Mikladalur, hvor sælkvinden står, og den nordligste bygd på Færøerne, Viðareiði. Turen tager også gennem en af de to undersøiske tunneler på Færøerne, og midt i denne tunnel ser du kunstværk fra den berømte kunstner Tróndur Patursson.

Mandage, Onsdage og Fredage 08.30 – 19.00 Fra 1. maj til 31. august

Pris: DKK 1.995,-
inkl. transport guide, færge og frokost.


fishing 3

Fisketur
Tag i selskab, med den erfarne skipper Magni Blástein, ud på et spændende fiskeeventyr.
Efter kun 10 minutters sejlads, vil fiskeriet blive påbegyndt, og eventyret kan starte. Vi sejler ud fra Vestmanna, og alt afhængig af strømforholdene, vil vi bestræbe os på at fiske både i den nordlige og i den sydlige del af sundet. Her vil vi primært kunne fange torsk, kuller, rødspætter og med lidt held måske en helleflynder eller en sildehaj.
Denne tur er for alle, men specielt velegnet til familier, og det betyder ikke noget om man er erfaren eller ej.
Undervejs vil Magni byde på en kop te eller kaffe, mens han fortæller nogle gode fiskerhistorier. Man kan også vælge en tur af 8 timers varighed, da vil prisen være 950,-DKK per person hvor kaffe/te og sandwich vil være inkluderet.

Alle dage (på forespørgsel) kl. 09.30 og 14.30. Varighed: ca. 3-4 timer. Fra 1. maj til 31. august

Pris per person: kr. 500,-  barn (2-12 år) kr. 200,-
Inkluderet: Fiskeudstyr, flydedragter, støvler, te/kaffe.


hestar

Ridetur
Oplev den fantastisk smukke færøske natur på hesteryg.

Alle dage i Tórshavn (på forespørgsel). Fra midten af juni til midten af august. Varighed ca. 3 timer.
Pris per person kr. 1.250,-
Inkluderet: Ridetur

BESTIL AKTIVITETER OG UDFULGTER PÅ FÆRØERNE MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN