tel   (+45) 2398 8200

  • Færøerne Aktiviteter
    kør selv Island

    Færøerne Aktiviteter

    ture og aktiviteter på Færøerne
  • Aktiviteter

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL

Bestil aktiviteter og udflugter på Færøerne

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island og Færøerne
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.
Ved bestilling af aktiviteter, så sender vi faktura og voucher direkte til din e-mail.

Udflugter og Aktiviteter Færøerne

Vi tilbyder rigtig mange spændende ture, udflugter og aktiviteter på Færøerne.

rib boat1

Højhastighedstur på Ribbåd; Hestur - Riden og Grotter
Rundturen starter i Gamlarætt på Streymoy, hvor vi sejler mod øen Hestur. Denne rundtur inkluderer sightseeing rundt om øen. Vil vi forsøge at komme så tæt på fuglene, når vi nærmer os fuglefjeldet, nærmere betegnet klippen, Loftið, hvor de stejle klippeskråninger måler over 360 meter. På øen Hestur findes der mange forskellige og fantastisk seværdige fuglearter. Heriblandt kan nævnes lomvier, søpapegøjer, skarve, mallemukker, edderfugle og rider. Hvis vejret tillader det, vil vi også sejle ind i grotterne Álvagjógv og Klæmintsgjógv, da dette er en helt unik oplevelse. Havstrømmen og vindretningen dikterer hvilken rute vi tager rundt om øen. Det er muligt at tage bus nummer 101 fra Tórshavn til Gamlarætt.

Mandag til fredag, kl.09.00 og kl.13.30 - Fra 1. maj til 30. september

Pris per person: kr. 475,-
Indkluderet:  Sejltur


hoymabit3

HOYMAbit
Kunne du tænke dig at opleve en privat hjemmekoncert i hyggelige og intime omgivelser (i Syðrugøta)? Så har du nu muligheden!
Private hjemmekoncerter er et nyt og populært koncept på Færøerne, hvor man bliver inviteret ind i et privat hjem til en koncert med snacks, hvor hyggen er i centrum. Færøerne er b.la. kendt for sine mange musikalske talenter, og dette er nu noget du helt ekstraordinært kan opleve, når du besøger Færøerne. En hyggelig og intim aften med den Færøske kultur i centrum. Skøn musik, delikate færøske råvarer, altsammen i de hyggeligste færøske hjemmeomgivelser.

Tirsdage i mai, juni, august og september kl. 18.00 (Dette event er ikke muligt i juli måned)

Pris per person: kr. 595,-
Indkluderet: Hjemmekoncert


gjógv

Golden Circle Færøerne - Saksun, Tjørnuvík & Gjógv
Afhentning i Tórshavn. Det er muligt at tilkøbe en gåtur til Slættaratindur, som er det højeste bjerg på Færøerne, for DKK 350,- ekstra. Bemærk dog, at ved tilkøbet, går man glip af et besøg i bygden Gjógv.
Denne guidede tur indeholder noget af det smukkeste den færøske natur har at byde på: Tre af de smukkeste bygder, det største vandfald på Færøerne, samt nogle af de flotteste og mest betagende udsigter Færøerne kan tilbyde. Undervejs vil der være rig mulighed for at få taget en masse fantastiske billeder, da vi gør holdt mellem hver bygd. Samtidig vil der være mulighed for at begive sig rundt alene eller i selskab med guiden. Mad og drikkelse vil løbende blive serveret undervejs.
Hvordan or hvorledes?: Man vil blive mødt af en guide eller en chauffør på det aftalte afhentningssted om morgenen. Derefter kan man sætte sig, slappe af, og nyde historierne som guiden vil fortælle, mens vi kører ud af Tórshavn. Første stop på turen er Bygden Saksun. Her vil man få frit lejde til at gå rundt og få taget en masse billeder, mens man nyder den smukke og idylliske natur, som omgiver denne fantastiske bygd. Næste bygd på turen er Tjørnuvík, som er mest kendt for udsigten ud til de to store stensøjler også kaldet "jætten og kællingen". Fra Tjørnuvík fortsætter vi videre til bygden Gjógv, hvor vi gør stop ved vandfaldet Fóssa, der med sine 140 højdemeter, bliver regnet som det største vandfald på Færøerne. Når vi ankommer til Gjógv, som betyder kløft, er det tid til forplejning i form af frokost og noget at drikke til. Det er en unik og smuk oplevelse at spise frokosten ved denne enorme kløft. Efter at have været på opdagelse i kløften og bygden, går turen videre til Eiðisskarð, hvor vi vil få et endnu bedre udsyn over "jætten og kællingen". På hjemturen vil vi køre ad den gamle bjergvej til Tórshavn, hvor vi vil kunne se Færøernes eneste fængsel, samt vil vi kunne nyde den utrolige udsigt fra Norðadalsskarð til øen Koltur.

Mandag og tirsdag kl. 09.00 – 16.00
.

Pris per person: kr 995,-
Inkluderet: transport, guide og frokost.


nordlysid

Norðlýsið – Krydstogt på en skonnert
Kunne du tænke dig at opleve den rå og smukke færøske natur i alt sin enkelthed? Så er denne tur noget for dig! Turen byder på alt lige fra enorme klippekløfter, til grotter og fugleliv. Vi vil på denne tur komme helt tæt på den smukke færøske natur! Turen varer 3 timer, og vi vil sejle helt tæt på kysten og de mange fuglefjelde, hvilket gør det helt optimalt, at få taget en masse fantastiske billeder. Derudover vil der selvfølgelig også være rig mulighed for at få øje på dyrelivet i havet, mere bestemt sæler og hvaler.
Undervejs på turen vil vi passere fyrtårnet Borðan, som er særdeles vigtig for søfarten omkring Færøerne. Den færøske forfatter, komponist og billedkunstner Willian Heinesen kaldte det for "Tårnet ved verdens ende". Fyrtårnet er det største i Europa, og et af de største i Verden. Vi vil også kunne nå et kort ophold på Nolsóy, hvis vejrguderne tillader det.

Tirsdage og torsdage
 kl. 09.00-12.00
.

Pris per person: kr. 850,-
Inkluderet: Krydstogt på en skonnert


billede 0053

Grottekonsert
Du vil ikke gå glip af denne oplevelse - den er "once in a lifetime"!
Tag med til øen Hestur, som er hjemsted for Klæmints-gjógv, som er verdens største havgrotte! Denne betagende naturperle af en grotte, danner rammen om de verdenskendte grottekoncerter, hvor mange lokale færøske kunstnere gennem tiden har givet koncert. Denne grotte er et fast punkt på programmet for mange æresgæster og statsoverhoveder, når de besøger Færøerne, og nu har du muligheden for selv at besøge dette smukke sted. Ingen koncert er ens, da naturen går ind og påvirker lyden, og derfor vil det være en helt unik oplevelse hver eneste gang. Til tider vil der være så stille, at man kan høre fuglenes kvidren akkompagneret af musikken, mens man andre gange vil opleve havets brusen og høre de tunge bølgeslag inde i grotten. Turen kræver en vis mobilitet, da man fra skonnerten Norðlýsið, bliver sejlet ind i grotterne, i mindre både.

Tirsdage og søndage
 kl. 13.00-18.00
.

Pris per person kr: 950,-
Inkluderert: Sejltur, Grottekonsert


Faeroeerne vager

Øen Vágar - Sightseeing Tur - Fotografi tur
Vi kører hele øen Vágoy rundt i en minibus med klimaanlæg. På turen vil du opleve populære seværdigheder såsom Leitisvatn, Níkurin, Bøuer, Tindhólmur, Drangarnir, Koltur og det mest seværdige og populære vandfald på Færøerne, Múlafossur. En fem timers guidet tur, der starter og slutter lige på dit hotel i Tórshavn.

Tirsdag kl. 09.00-14.00 (1 okt - 30 april)

Pris per person: kr. 1.375,- børn (0-12 år) kr. 695,-
Inkluderet: Transport, guide, gebyrer,  billetter, mad og drikke


oe hop faeroeerne

Dagstur: Ø-hop - Fem øer på én dag
Dette er en guidet heldagstur, hvor mad, drikkevarer, færgebillet og alle gebyrer er inkluderet i prisen. Der vil være afhentning på dit hotel i Tórshavn. I løbet af turen vil vi besøge de fem øer, Streymoy, Eysturoy, Borđoy, Viđoy og Kunoy som tilsammen næsten udgør en tredjedel af alle de Færøske øer. Vi stopper flere gange i løbet af turen, så man kan nyde omgivelserne og få taget en masse billeder. Undervejs vil vi også besøge flere forskellige landsbyer så som Viðareiði, som er den nordligst beliggende landsby på Færøerne. I løbet af turen vil vi også passere gennem en af de to undersøiske tunneller, som der er på Færøerne. Denne tunnel har en kunstinstallation, som er lavet af den berømte Færøske kunstner, Tróndur Patursson

Onsdag kl. 09.00-15.00 (1 okt - 30 april)

Pris per person: kr. 1.375,- børn (0-12 år) kr. 695,-
Inkluderet: Transport, guide, gebyrer, billetter, mad og drikkevarer


vikingetur

Vikingetur (Sandoy og Kirkjubøur)
På denne guidede tur til øen Sandoy og landsbyen Kirkjubøur, vil man få rig mulighed for at nyde den smukke natur, som er rig på fugleliv og historie. Vi besøger ældgamle steder, som daterer helt tilbage til vikingetiden, og derudover vil vi også få mulighed for at se nogle gamle hav-miner, som stammer fra 2. Verdenskrig. Efter vores visit på øen Sandoy, vender vi tilbage til hovedøen, hvor vi vil besøge den historiske landsby, Kirkjubøur, hvor 17. generation efterkommere af Paturson-familien, bor i et hus, som daterer helt tilbage til vikingetiden.

Torsdag kl. 09.00-15.00 (1. okt - 30. april)

Pris per person: kr. 1.375,- børn (0-12 år) kr. 695,-
Inkluderet: Transport, guide, gebyrer, billetter, mad og drikkevarer


fugleparadis faeroeerne

Mykines - Et fugleparadis
Denne heldagsudflugt til Mykines er en enestående mulighed for at besøge dette fugleparadis. Mykines, som er den vestligste ø på Færøerne, bliver nemlig kaldt "fugleparadiset". Vi kommer helt på nærmeste hold af de mange små søpapegøjer samt den største fugl på øerne, Sulen, som kun lever på Mykines holmen.
Man har muligheden for at opleve dette lille ø-samfund i Mykines by, eller man kan tage en kort vandretur af 1-2 timers varighed ud til holmen. Frokost på Mykines er inkluderet.

Onsdag kl. 08.30-19.00

Pris per person:  kr. 1.695,- Børn (u/12 år) kr. 795,-
Inkluderet: Transport, færge, frokost og guide.


vager faeroerne

Øen Vágar
Besøg Færøernes vel nok smukkeste ø - Vágar, hvor der undervejs vil være rigeligt med muligheder for at få taget en masse smukke billeder, så man kan få udødeliggjort sine minder fra dette smukke sted.
Vi kører fra Tórshgavn via fjeldvejen mod Norðadalsskarð, hvor man kan opleve den smukkeste udsigt ud over øen Koltur. Herfra kører vi videre gennem den fantastiske og smukke dal, Kollafjarðadal, til Leynar og videre gennem den undersøiske tunnel, som er 4.9 km lang, som fører os til Vágar og bygderne Sandavág, Miðvág og Sørvág. Der gøres kort holdt i lufthavnen inden turen går videre til bygderne Bø og Gásadal, hvorfra vi får mulighed for at nyde de ubeskriveligt smukke udsigter over Tindhólm og Mykines.
Der vil være afhentning på dit hotel kort før turens start, og man vil også blive sat af her, når turen er slut.

Onsdag kl. 08.30-12.30

Pris per person kr. 695,- Børn (u/12 år) kr. 295,-
Prisen inkluderer: Transport og guide.


fishing 3

Fisketur
Tag i selskab, med den erfarne skipper Magni Blástein, ud på et spændende fiskeeventyr.
Efter kun 10 minutters sejlads, vil fiskeriet blive påbegyndt, og eventyret kan starte. Vi sejler ud fra Vestmanna, og alt afhængig af strømforholdene, vil vi bestræbe os på at fiske både i den nordlige og i den sydlige del af sundet. Her vil vi primært kunne fange torsk, kuller, rødspætter og med lidt held måske en helleflynder eller en sildehaj.
Denne tur er for alle, men specielt velegnet til familier, og det betyder ikke noget om man er erfaren eller ej.
Undervejs vil Magni byde på en kop te eller kaffe, mens han fortæller nogle gode fiskerhistorier. Man kan også vælge en tur af 8 timers varighed, da vil prisen være 950,-DKK per person hvor kaffe/te og sandwich vil være inkluderet.

Alle dage (på forespørgsel) kl. 09.30 og 14.30. Varighed: ca. 3-4 timer

Pris per person: kr. 500,-  barn (2-12 år) kr. 200,-
Inkluderet: Fiskeudstyr, flydedragter, støvler, te/kaffe.


hestar

Ridetur
Oplev den fantastisk smukke færøske natur på hesteryg.

Alle dage i Tórshavn (på forespørgsel). Fra midten af juni til midten af august. Varighed ca. 1 1/2 time.
Pris per person kr. 550,-  barn (7-14 år): kr. 450,-
Inkluderet: Ridetur

BESTIL AKTIVITETER OG UDFULGTER PÅ FÆRØERNE MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN