Skip to main content
  • Her finder du anmeldelser fra vores kunder

    Anmeldelser

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

30.07.2019

Stine Randing

"Så er vi hjemme fra en ganske fantastisk ferie til Island 😊 Jeg ville lige fortælle dig, alt gik præcis som det skulle, sommerhuset var vældig hyggeligt og med den mest utrolige beliggenhed; naturen og de varme bade afhængighedsskabende - ja selv vejret var uovertruffent !!"

Mange hilsner, Stine Randing


20.07.2019

Karin Karlsson

"Tak for en fin Islandsrejse. Hotellerne var fine, maden fantastisk og rejseforslag også gode.
Bilen var næsten ny, havde kun kørt 700 km før vores ca. 2400.
Vi vil til hver en tid anbetale Travel Nord."

Venlig hilsen Karin Karlsson


03.07.2019

Tina & Finn

"Som lovet kommer her lige en opdatering på vores fantastiske tur til Island :)
Det var en super fed oplevelse. En lang tur rundt, men synes ikke det var noget problem, vi synes vi fik tid til at se det vi havde planlagt.
En super hvalsafari, det var meget diset og det gyngende lidt, men vigtigst af alt, vi så hvaler :)
På vores tur videre så vi også rensdyrene og Lunder (lunden, som jeg virkelig håbede på at se).
Vores hoteller var alle rigtig fine, og lækker mad.
Fosshotel Eastfjords, kunne desværre  ikke servere glutenfri brød til mig, men det gik jo alligevel. Det var til gengæld super friske tjenere vi havde til vores aftensmad :)

Tusind tak for hjælpen med planlægning af vores tur. Det var nok ikke den sidste gang vi kommer der."

Med venlig hilsen
Tina og Finn Larsen


02.07.2019

Ulla Sten Mikkelsen

"Vi er netop kommet hjem fra Island og vi havde en rigtig god tur. Fin camper der kørte som den skulle. Se fotos. Perfekt til 2 personer. Ingen problemer ved modtagelse eller aflevering. Der manglede godt nok en grydeske og der var en termokande der overhovedet ikke virkede. Men det måtte vi jo købe os til. Fint nok med det.
Og TUSIND TAK for dit forslag til ture og steder at se undervejs. Det var grundlaget for vores tur og på papirerne tilføjede jeg tips fra andre og fra guidebøgerne. Helt perfekt.
Jeg anbefaler gerne Travel Nord til andre."

Hilsen Ulla Sten Mikkelsen


07.05.2019

Signe og Mia

"Vi er nu vel ankommet til Danmark efter en fantastisk tur til Island.
Island har slået os fuldstændig omkuld. Vi har været meget benovet over, hvor organiseret og struktureret et land det er at rejse i - selvfølgelig også med din hjælp!
Vi er overvældet over alle de ture, vi har været på. Blandt vores favoritter er gletcherturen og hiking til de varme kilder. Islands natur er uden sammenligning.
Du sagde til os, at når vi først havde været på Island en gang, ville vi have et ønske om at komme igen og igen. Og det forstår vi nu.
Tusind tak for råd og vejledning ifm. vores rejse. Du får vores største anbefalinger."

Mvh Signe og Mia


02.02.2019

Aino og John

"Ja, så er vi tilbage efter en uforglemmelig tur til det vinterspækkede Island.
Vi vil gerne takke dig for en veltilrettelagt tur, hvor vi har oplevet alt det, vi havde håbet på. Vi manglede måske lige et vulkanudbrud, men det var nok for meget forlangt.
Vi har været meget heldige med vejret og blev kun begrænset af en hel dags snestorm ved den gyldne cirkel, hvor vi heldigvis havde en ekstra dag.
Vi har efterhånden været mange steder i verden, og Islands natur har bestemt ikke skuffet os. Det er fantastisk fascinerende at kunne køre hundredevis af kilometer og kun møde ganske få biler og ikke en eneste købmand. Er man mon selvforsynede i de mange små samfund?
Det er ikke hver dag, man kører på ren is, men det klarede Dusteren særdeles fint. Hotellerne var af fin kvalitet med sødt og hjælpsomt personale og maden, som de leverede her, var helt fantastisk og meget smagfuld.
Vi var heldige at opleve nordlys 2 gange, og vores tur på gletscheren og i krystalgrotten ved Jökulsárlón var en stor oplevelse. Grotten var oversvømmet, men guiden fandt en gletscherspalte, det var helt surrealistisk at bevæge sig i, samt en anden isgrotte, så vi fik valuta for pengene.
Til slut kan vi kun anbefale andre at opleve Island om vinteren."

Mange venlige hilsner
Aino og John


29.10.2018

Rikke Daugaard Jensen

"Så er vi hjemme efter en fantastisk tur på Island. Jeg vil gerne starte med at sige tak for super planlægning og rådgivning, det gjorde en stor forskel for oplevelsen. Oversigten over hvad der var spænende at se i de forskellige områder, gjorde at vi fik set noget vi ellers ikke var kørt efter. At køre med uret rundt og ikke skulle holde i kø med de andre turister da vi nåede den gyldne cirkel var pragtfuldt. De ture vi havde bestilt var godt gennemført og siddepladserne i den ”rigtige” side af flyet, alt sammen gjorde at vi kunne koncentrere os om at nyde at være sammen og opleve og ikke skulle fokusere på strukturer og planlægning, så tak for det. Til sidst vil jeg sige Island er en fantastisk ø, god mad, rene hoteller og rare, hjælpsomme mennesker, der taler eminent engelsk. Så tak for en god oplevelse"

Med venlig hilsen Rikke Daugaard Jensen


25.07.2018

Josefine Sia Lykke Hansen

"Så er vi efterhånden kommet os over den helt fantastiske tur vi havde til Island! Tusinde tak for din skønne hjælp og hurtige respons - det har gjort turen så meget lettere! Island var helt igennem skøn og Eldhestar gør et fantastisk arbejde med ikke mindst hestene, men også med deres viden omkring Island og dens natur! Det bliver uden tvivl ikke sidste gang vi rejser med Eldhestar og Travel Nord.
Min mor og jeg takker i hvert fald for en dejlig oplevelse og rigtig god service."

Mvh. Josefine Sia Lykke Hansen


03.07.2018

Rasmus Niebuhr

"Vi havde en rigtig god og veltilrettelagt tur.
Alle deltagerne var meget begejstrede, så der er stor ros til arrangementet herfra."

Venlig hilsen Rasmus Niebuhr


27.05.2018

Synnøve & Lars

"Hjemme igen efter en rigtig god ferie som du havde planlagt godt. Gode hoteller, og god turplanlægning; vi nåede dog ikke alt hvad du havde beskrevet. Regn; næ det så vi ikke meget til. Derimod højt solskin og 14 – 17 grader flere af dagene. Det er nok ikke sidste gang vi besøger Island."

Tak for nu Mvh Synnøve & Lars


13.03.2018

Nikolai

"Vi havde en fantastisk tur til Island. Det var en rigtig god tur med virkelig mange helt utrolig smukke oplevelser. Vi blev fanget af snestorme to gange, hvilket resulterede i at vi gik glip af 1 overnatning i Reykholt. Det var selvfølgelig ærgerligt - især fordi det var det bedste hotel på rejsen, men vi nåede det meste af det vi ville se alligevel. Det eneste vi ikke nåede var hvalsafari, men så har vi det til gode til en anden gang :) Vi var meget glade for at have fulgt dit råd om at leje en bil med firehjulstræk. Vi kunne slet ikke have kørt rundt i al den sne med en almindelig bil. Vi så virkelig mange bilulykker - mest turister som med almindelige biler kørte fast i snedriver eller væltede biler, men også biler der kørte ind i hinanden fordi det var så glat alt vegne. Heldigvis skete der ikke noget for os, men vi sørgede også for at køre meget forsigtigt."

Bedste hilsner, Nikolai


08.10.2017

Jytte Jørgensen

"Det var igen en vellykket tur til Island. Godt med sejlturen over Breidafjordur fra Stykkisholmur til Westfjordene og den flotte køretur fra Patreksfjordur til Dynjandi Fjallfoss, ad "bumleveje" samt fossen og Jon Sigurdons museum gjorde et stort indtryk. Det er et meget flot område. Skardstrønd og Fellstrønd med hotel Vogur og vandfaldet var noget andet, men et dejligt fredeligt sted og behageligt sted er det og smukt er der på begge sider af halvøen. Akureyri botanisk have var igen et besøg værd. Der var en frodighed uden lige og Godafoss var i topform med det flotteste krystalklare vand denne gang, herligt at se på. Godt med den nye pplads, gangsti og den flotte platform, der giver god udsigt til vandfaldet. Opholdet i 2 dage ved Myvatn var i regn og blæst, men programmet blev gennemført og smukt er der jo selv i det barske vejrlig ved pseudokraterne/Skutustadir og ved Høfdi. Vi kørte til Dettifoss vest og det var en fornøjelse at se smukke farver i fjeldene omkring Krafla og Namaskard. Afslapning ved Fugleudstilingen var velfortjent efter timer på en dag med kraftig regn og blæst næsten hele tiden. Så nu kender jeg Island også fra den side. Vejret var bedre da vi kørte til Dettifoss øst langs med de gul/gyldne lavamarker og lysgrønne mos beklædte og sorte lavamarker. Videre gik det over Kopasker/Grimshafnatangi og tværs over Melrakkasletten til Arctic Henge ved Raufarhøfn og Hraunhafnatangi nær Polarcirklen er et utroligt lyst og stille sted. Energien og tiden rakte dog ikke til at gå helt ud til fyret. Havnen i Husavik ventede med udsigt til de både der bliver brugt til hvalsafari, men vi kom ikke ud på vandet, for der ventedes dårligt vejr den dag vi havde tænkt os at skulle deltage i hvalsafari. Fosshotel Myvatn er så vellykket synes jeg. Rart at kunne få tørret det våde tøj på det lune badeværelse efter næsten hele regnvejrsdage. Det var en stor glæde at bo der på det dejlige værelse på det "grønne" hotel. Smukt ligger det i bakkerne og nemt er det at komme rundt omkring derfra til Nordlandets gode oplevelser. Solskin på den lange køretur til Reykjavik og den sidste dag blev brugt på "Den gylde cirkel". Herligt gensyn. Opholdsvejr da vi nåede Tingvellirsletten og gik en dejlig tur i de smukke omgivelser, også der var de tidlige efterårsfarver brudt frem. Det var en super tur i bilen Suzuki grand Vitara 4x4 og de 2700 km kørsel og jeg vil med glæde rejse til Island igen........."

Med venlig hilsen Jytte Jørgensen


26.09.2017

Lise Pedersen

"Vi havde en rigtig god tur til Island, naturen er helt fantastisk og vi fik oplevet rigtig meget af den.
Det var nogle skønne hoteller og maden var lækker.
De arrangerede ture - isgrotten, hvalsafari og ATV - var helt i top."

Med venlig hilsen, Lise Pedersen


06.09.2017

Mette Knudsen

"Det var en rigtig rigtig god tur. Vi var der jo da det sneede så kraftigt, men det ødelagde bestemt ikke rejsen. Søde pragtfulde guider. Vi vil rigtig gerne afsted igen."

Med venlig hilsen, Mette Knudsen


19.08. 2017

Ronnie

"Så er vi retur efter et helt fantastisk besøg på Island.
Vi fulgte dit forslag og besøgte Snæfellsnes halvøen, Snæfellsjökull, Bjarnarhöfn
og Stykkishólmur. Skønt område! Vi smagte grønlandshaj, hvilket der var lidt delte meninger om i familien. 2 for og 2 imod og 1 undlod at smage.
Den blå lagune var sjovt og afslappende efter en tur i lavatunnel og ridetur på islandske heste.
Vi havde en lang dag til Husafell og en spændende tur i isgrotten ved Langjökull og ad 550 hjem og afsluttede via The Golden Circle. Lang og god dag!
Endnu en lang dag til den sorte strand og området ved Vik og en tur til Vestmannaeyjar, hvor vi tog med RIB boat rundt om øerne. Her oplevede vi både søpapegøjer, sæler, minkhvaler og spækhuggere på helt tæt hold. Super oplevelse!

Alt i alt en super tur!
Tak for hjælpen med fly, bil og sommerhus - og forslag til udflugter.
Alt passede perfekt til os..."

Bedste hilsner, Ronnie


Vi har mange flere, klik på næste ...

Vi vil gerne høre om din ferie

Send en e-mail til os

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Mød os på Social media

Nyttig info

Cookie- & Persondatapolitik form

Her finder du cookie- og persondatapolitik

Kontakt & Åbningstider

Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail

Om Travel Nord

Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab

FAQ

Ofte stillede spørgsmål Travel Nord

Betingelser

Her finder du vores vilkår og betingelser

Rejsegarantifonden

Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord

Pakkerejser

Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales

Køb Rejseforsirking

Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie

Prisgaranti

Travel Nord har konkurrencedygtige priser

Cookie- & Persondatapolitik

Her finder du cookie- og persondatapolitik

Book et Møde

Book et møde på vores kontor i Fredericia

Rejseforedrag - Tilmeld

Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia

Anmeldelser

Her finder du anmeldelser fra vores kunder